Ghicitul in carti de tarot, gratuit

tarot gratis
tarotista
consulta de tarot gratis
tarotista gratis
consulta de tarot

* Sa pastram legatura daca este nevoie!

DISCLAIMER: Toate serviciile sunt destinate exlusiv scopurilor de divertisment si nu putem garanta exactitatea unei lecturi de tarot. Trebuie să aveți vârsta de peste 18 ani pentru a utiliza serviciile noastre.

* Serviciu rezervat persoanelor mai mari de 18 ani. Datele pe care le cerem sunt necesare pentru a trimite raspunsurile pe mail. Nu implica nici un cost suplimentar . Acest serviciu va permite doar o consultatie gratuita online. Daca doriti o consultatie prin telefon , ma puteti contacta la 0903.120.550 (intre orele 11 si 17). Serviciu rezervat persoanelor mai mari de 18 ani. Costul unui apel este de 1.7 EUR/min +TVA

Ghicitul in carti de tarot este un mod de divinatie care se practica inca din antichitate. Cartile de tarot iti ofera raspunsuri, indiferent in ce situatie te afli.

M-am gandit ca cel mai bine pentru a ajuta cat mai multe persoane este sa ofer o prima interpretare a cartilor de tarot complet gratuita.

mariaPentru a primi raspunsuri cat mai clare, inainte de a face ghicirea in cartile de tarot va rog sa urmariti acesti pasi :

1. Ganditi-va la intrebarea sau la situatia care va preocupa.

2. Scrieti intrebarea in spatiul liber.

3. Dati click pe 3 dintre cartile de tarot din partea stanga a paginii, pentru a le intoarce.

4. Completati formularul, iar eu in cel mai scurt timp posibil o sa va trimit pe mail raspunsul.

Cu drag, Maria